HABER DETAYI

4 Şubat 2018 19:09

Uzunderespor 2-0 Çekmeköy Çarşıspor

Uzunderespor 2-0 Çekmeköy Çarşıspor

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Sultanbeyli Uzunderespor, şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Çekmeköy Çarşıspor’u 2-0 mağlup ederek başarılarına bir yenisini ekledi.
.
Sultanbeyli 75. Yıl Stadı‘nda oynanan çekişmeli mücadeleyi Musa Çopur, Volkan Kızılay ve Doğukan Demir hakem triosu yönettiler. Mücadelenin ilk yarısında iki ekipte girdikleri net pozisyonlarda gol sevinci yaşayamazken devre golsüz eşitlikle geçildi.
.
İkinci yarıya hızlı başlayan takım ev sahibi ekip Uzunderespor oldu. Saha ve seyirci avantajının yanında etkili bir futbol sergileyen Lokman Ergen’in talebeleri oyunu rakip yarı alana yığarak pozisyon üretmeye başladılar.
.
65. dakikada Sefa Temur’un ceza sahasında düşürülmesi ile maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Atışı kullananan günün başarılı isimlerinden Furkan Ergen topu filelere yollayarak Uzunderespor’u 1-0 üstünlüğü taşıyan golü kaydetti.
.
Galibiyet golünün morali ile ataklarını sürdüren lacivert kırmızılı ekip 78. dakikada Enes Keleş’in golü ile mücadeleyi 2-0 kazanarak ilk maçın rövanşını almış oldu.
.
Bu sonuçla 10 puana yükselen Lokman Ergen yönetimindeki Uzunderespor önümüzdeki hafta deplasmanda Kayşdağıspor ile karşılaşırken, 15 puanda kalan Çekmeköy Çarşıspor evinde Kartal Yunusspor’u misafir edecek.

Haberle İlgili Kurum/Firma

Sultanbeyli Uzundere Spor Kulübü
0216 498 52 61 Firmaya Git
Web Tasarım

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.